Om oss

Om!
Svenska Jaktjouren AB startades år 2001 och jobbade med jaktservice, sen dess har organisationen breddats till vad den är idag. Som det står idag erbjuder Svenska Jaktjouren AB fortfarande jaktservice men även slakteri/förädling och försäljning av svenska naturliga råvaror som kött, kräftor, fisk mm. Dotterbolaget Frivilt startades för att ta hand om försäljning och catering av viltprodukter vid evenemang och events. Uthyrning av stugor, tält, fiskebåtar till privatpersoner och företag. Våren 2011 stod även evenemangsplatsen redo vid våran egna kräftsjö för uthyrning till större konferenser, fester och bröllop. Vid samma tid startades även Fiskejouren som erbjuder guidade fisketurer runtom i Södermanland och uthyrning av utrustade fiskebåtar.
Event/Konferens
Vid Getskav gård utanför Katrineholm finns en större utomhuspaviljong som finns för hyrning året runt till diverse olika festiviteter och företagskonferenser. Med tillhörande bar, sjö och uteplats erbjuds en upskov av aktiviteter åt våra kunder och gäster. Till det erbjuds även mat och dryck i form av våran alldeles egen catering.
Stugor
Våra fyra stugor är året runt bokningsbara om man vill bo i detta lilla paradis utanför Katrineholm, det ligger nära sjön och konferensplatsen så allt det goda i det är givetvis tillgängligt för våra gäster i stugorna.
Catering
Året runt har vi olika cateringuppdrag vi åker ut på och säljer våran alldeles egna viltkebab på, givetvis producerad på våra egna sörmländska viltdjur.
Jaktservice
Fiskeguide
Under fiskesäsongen så erbjuder vi guidade turer i olika sjöar runt om i Södermanland för sport och fritidsfiskare av alla former och åldrar. Men även uthyrning och utkörning av utrustade båtar går att hyra. Så vad man än vill fiska så kan Fiskejouren erbjuda det.
Försäljning
På gården finns även en viltbutik där vi säljer allt från fruset viltkött, rökta produkter, kräftor till olika sorters fisk. Viltbutiken är även ett litet fik som på sommaren är baserat på terassen vid sjön där man kan komma ut och njuta av en varm sommardag i den svenska naturen.
Kontaktpersoner:
Jaktjouren
Rolf Gillstam
mobilnummer
email
Fiskejouren
Christoffer Hellgren
mobilnummer
email

Svenska Jaktjouren AB startades år 1999 med jaktservice, sen dess har organisationen breddats till vad den är idag. Svenska Jaktjouren AB erbjuder idag allt från jaktservice med jakthundar för varje typ av jakt till slakteri/förädling och försäljning av svenska naturliga råvaror som kött, kräftor, mm. Idag erbjuds också catering av viltprodukter vid evenemang och events och uthyrning av stugor och festlokal till privatpersoner och företag.

Vårt senaste tillskott i verksamheten är en Paintball-bana.

Event och konferens

På Getskav Gård finns en ombyggd ladugård som fungerar som festlokal som man kan hyra med eller utan service och mat. Lokalen rymmer ca 80 personer och passar bra till födelsedagsfester, bröllop och företagsevenemang. Det finns musikanläggning att hyra och rök- och lasermaskin.

Vi kan erbjuda olika matalternativ med våra egna viltprodukter som bas, ex varma och kalla viltbufféer, helgrillat vildsvin etc.

Våra gäster kan också få tillgång till vedeldad badtunna och bastu, utomhusaktiviteter såsom paintball, lerduveskytte, yxkastning etc.

Har man långväga gäster så finns våra två stugor att hyra med upp till 10 st bäddar, med dusch, WC och tvättmöjligheter i separat servicehus.

Catering

Vi erbjuder catering året runt med olika matalternativ baserat på våra egna viltprodukter, ex viltkebab, helgrillat vildsvin, viltbuffé, etc.

Försäljning

På gården producerar vi egna viltprodukter och hanterar viltköttet från skog till bord. Vi styckar, förädlar och fryslagrar året om.

Välkommen att höra av dig med en förfrågan,

Rolf Gillstam, Svenska Jaktjouren AB
Mob 0708 807169

rolf@jaktjouren.se

 • Hej. Finns det möjlighet att få köpa rökt hjortstek? Med vänlig hälsning Lotta Stein

 • Hej Rolf
  Vi träffade din fru och dig för snart 2 år sedan på Företagarnas årsmöte.
  Jag är på jakt efter hjortkött (stek?) som ska räcka till 6 personer.
  Har du något sådant på lager?

 • Hej Lotta! Oj, vad dåliga vi varit att kolla frågor som kommit in på webben, ber om ursäkt för det! Vi är bättre på att återkomma snabbt via mail 🙂
  Om det fortfarande är aktuellt så kommer vi att ha nyrökt klart innan jul, mest vildsvin men det bör finnas hjort också. Hör gärna av dig till rolf@jaktjouren.se om du är intresserad : )

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *